Steel-Building Kft. - Acélből építünk!
Fényes sikerek a szakképzésben
2021. 08. 11.

A STEEL-Building Kft. fontosnak tartja az élethosszig tartó tanulást mivel a mindenkori munkaerő-piaci igényeknek megfelelő szakmai felkészültség napjainkra elengedhetetlenné vált. A versenyképesség alapfeltétele lett a folyamatos fejlődés és a munkaerőképzés.

Cégünk célja, hogy a hazai gazdasági kihívások mellett a nemzetközi, globális elvárásoknak is megfeleljen.

A 2019-ben megkezdett kétéves képzéseket az idei évben sikeresen zárták tanulóink. A vizsga írásbeli része a Nyíregyházi SzC Tiszavasvári Szakképző Iskola és Kollégiumban, gyakorlati része a Steel- Building Kft. telephelyén létesített gyakorlati képzőközpontban zajlott. A gyakorlati vizsgán minden tanuló elkészítette vizsgadarabját, amit a vizsgabizottsági tagok ellenőriztek, mértek és értékeltek. Ezután a sikeres eredménnyel végzett tanulók ünnepélyes évzáró rendezvény keretében vették át a szakmai bizonyítványt a Steel- Building Kft. telephelyén. Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre, melyek az alábbiak:

Hegesztő szak:

  • 13 fő vett részt a felnőttképzésben, levizsgázott: 13 fő
  • 1 fő nappalis tanuló szintén sikeres vizsgát tett

Épület- és szerkezetlakatos szak:

  • 14 fő vett részt a felnőttképzésben, levizsgázott: 12 fő. Két tanuló nem jelent meg a vizsgán.

Gépi forgácsoló szak:

  • 9 fő fő vett részt a felnőttképzésben, levizsgázott: 9 fő.

 

A STEEL-Building Kft. szándéka, hogy minél jobban képzett, szakmájában jártas munkavállalókat foglalkoztasson, így a következő években is lehetőséget biztosít a gépészeti szakágazatban (hegesztő, épület- és szerkezetlakatos, gépi forgácsoló) a továbbtanulásra.  Az fent említett szakmák mellett az idei évben vállalatunk tervezi a CNC programozó szakma gyakorlati oktatásának elindítását is.

 

Kovács Gábor
Ügyvezető igazgató
Radócz László
Műszaki igazgató
Somogyi Tibor
Technológiai vezető, hegesztő felelős
Benke Gábor
Műszaki vezető
© 2018-2024 www.steelbuilding.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés