Steel-Building Kft. - Acélből építünk!
Tanműhely a Steel-Building Kft.-nél
2019. 10. 01.

A balkányi Steel Building Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2019. szeptember 13-án 14 órától tartotta ünnepélyes tanévnyitóját, melynek keretén belül került átadásra az üzem Bocskai utcai telephelyén – a 4. ipari forradalom kihívásaira válaszul – a gyakorlati képzés feltételeinek fejlesztése érdekében létesített tanműhely is.

A megnyitón a cég ügyvezető igazgatója, Kovács Gábor és a cég tulajdonosa, Szabó Szilvia kiemelték, a kormány a piaci szereplőkkel szövetségben, és a vállalatok kezdeményezésére még gyakorlatiasabbá és vonzóbbá szeretné tenni a szakképzést. Ezt az új stratégiát követve ad lehetőséget közösen a Steel Building Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum piacképes szakmák megszerzésére, melyek 2 éves tanulás után az egyén érdeklődésének és tehetségének megfelelően nyújtanak kiváló álláslehetőséget.

Melyek ezek a szakmák?

  • hegesztő szakképesítés
  • épület- és szerkezetlakatos szakképesítés
  • gépi forgácsoló szakképesítés
  • későbbiekben: CNC gépkezelő szakképesítés (ez még nem indul ebben a tanévben, mivel a gépi forgácsoló szakmára épülő szakképesítés)

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója, Gurbánné Papp Mária a Steel-Building Kft.-nél létesített tanműhely átadásakor hangsúlyozta, a cég vonzó környezetet nyújt a hallgatók számára az infrastruktúra (épület, eszközök), a jó minőségű, korszerűen felszerelt ágazati alapozó tanműhelyek, duális képzés feltételei (KKV-knak ágazati képzőközpontok, nagyvállalatoknál más gyakorlóhelyek számára is nyitott vállalati képzőközpontok), folyamatosan korszerűsített digitális tartalom (tankönyv mellett/helyett) és korszerű oktatási technológiák biztosításával.

A naprakész oktatói tudást mérnökök, gazdaságban dolgozó szakemberek, azaz hegesztő, épület- és szerkezetlakatos és a gépi forgácsoló szakképesítéssel rendelkezők nyújtják a fenti szakmák iránt érdeklődőknek.

Kovács Gábor
Ügyvezető igazgató
Radócz László
Műszaki igazgató
Somogyi Tibor
Technológiai vezető, hegesztő felelős
Benke Gábor
Műszaki vezető
© 2018-2024 www.steelbuilding.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés