Pályaorientációs nap a Steel-Building Kft-nél

A balkányi Steel-Building Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2019. október 11-én pályaorientációs napot tartott a vállalkozás Bocskai utcai telephelyén a Balkányi Szabolcs Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7. évfolyamos tanulói részére, akiket Oláh János igazgató úr és az iskola négy pedagógusa kísért el

A rendezvényen a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója, Gurbánné Papp Mária tájékoztatót tartott az NYSZC-ről, a tagintézményeiről, az intézményben folyó képzésekről, felnőttoktatásról.

A cég ügyvezető igazgatója, Kovács Gábor tájékoztatta a tanulókat az NYSZC és a Steel-Building Kft. által szeptemberben közösen indított hegesztő, épület- és szerkezetlakatos és gépi forgácsoló szakképzésekről, valamint bemutatta a vállalkozás elmúlt években végzett legfontosabb kivitelezési munkáit.

A tanulók rövid üzemlátogatást is tettek, ahol betekintést nyertek a Steel-Building Kft-nél folyó gyártási folyamatokba, megismerkedhettek számos gép, berendezés működésével is.

A rendezvény egy kvízjátékkal zárult, ahol a „Steel team” és a „Vakegerek” nevű csoportok nyújtották a legjobb teljesítményt és örömmel vették át a helyezésért járó ajándékokat.

Reméljük, hogy segítséget nyújtottunk a tanulóknak a pályaválasztáshoz és évek múlva már képzett szakemberként találkozunk néhányukkal a Steel-Building Kft-nél.

Vezető tisztségviselők

Kovács Gábor

Ügyvezető igazgató

email: kovacs.gabor@steelbuilding.hu

mobil: +36 70 370 7410

Radócz László

Műszaki igazgató

email: gyartas@steelbuilding.hu

mobil: +36 70 370 7405

Somogyi Tibor

Technológiai vezető, hegesztő felelős

email: gyartas@steelbuilding.hu

mobil: +36 70 370 7403

Benke Gábor

műszaki vezető

email: gyartas@steelbuilding.hu

mobil: +36 70 370 7401

Cégünk alapfilozófiája, hogy kiváló minőségű anyagból a legjobb terméket állítsa elő a vevő igényét teljes mértékben kielégítő versenyképes ár mellett.

Főoldal